Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, belediye başkanlığına yeniden seçilmesi halinde Amasya’yı daha da iyi konuma getirmek için çalışacağını söyledi.

AK Parti Amasya Kadın Kolları’nın Ferhat ile Şirin Aşıklar Müzesi’nde düzenlediği yönetim kurulu toplantısında partili kadınlara hitaben konuşan Cafer Özdemir, “Olmaz denilen birçok projeye imzamızı attık. Hal alanını daha şartları uygun bir yere taşıdık. Amasya için küçük ve yetersiz kalan otogarı şehrin dışına taşıyoruz. Bizlerin en büyük sorunu olan trafik problemini aşmak amaçlı Ferhat Tüneli’ni de faaliyete geçireceğiz” dedi.

Amasya Belediyesi’nin hiçbir borcunun bulunmadığını vurgulayan Başkan Özdemir, “Bizim gelirimizin yüzde 99’unu su oluşturmasına rağmen bizler 4 yıldır suya zam bile yapmadık. Tüm hasta muhtaç ve yardıma ihtiyacı olan herkese Hayatcan Derneğimiz ile ulaştık. Nasip olur da gelirsek inşallah, daha nice güzel işlere, nice güzel projelere, imkansız denilen birçok işe Amasya olarak sizlerle beraber imzamızı atacağız. İnanmak başarmanın büyük bir kısmıdır, ben kendime inanıyorum, umarım sizler de bana inanır, desteklersiniz, Amasya’yı daha da iyi konuma getireceğiz” diye konuştu.

Özdemir ile çalıştıkları 4 yıl boyunca kendisinden hiç incinmeyip desteğini gördüklerini anlatan AK Parti Amasya İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Özarslan, “Kadın Kollarına verdiği destekleri sayesinde birçok projelere imza attık. Her ne konuda olursa olsun bizlere kapısını açmış, gerekli müdahaleyi yapmıştır. Amasya’nın 4 yıllık süreç zarfında birçok projelerin yapıldığı aşikardır. Yeni birçok projelere imza atılmış, Amasya resmen baştan yaratılmıştır. Bu dönemde yaptıklarının, yeni dönemde yapacaklarının teminatı olduğuna inanıyor, şahsım ve Amasya’nın Ak Kadınları adına tüm yapılan hizmetler için, ayrıca bizlere vakit ayırıp toplantımıza teşrif ettikleri için çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Özarslan, konuşmasına şöyle devam etti: “Çok zorlu bir sürece doğru yol aldık. Aday adaylığı sürecinde her şeyi göz önüne alarak kişileri artı ve eksileriyle değerlendirerek düşünüp hareket etmek lazım. Aday belirleme işlemi tamamlandıktan sonra diğer aday adaylarımızdan da, adayımızın etrafında kenetlenerek çalışacaklarından eminim.”