Kızılay Atakum Şube Başkanı Korhan Çömezoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’yı makamında ziyaret etti.
Kızılay olarak mahalli yöneticilerle birlikte sıcak ve samimi ilişkiler kurmak istediklerini, bunun sonucunda da mümkün olduğu kadar çok yardıma muhtaç insana ulaşmaya çalıştıklarını belirten Kızılay Atakum Şube Başkanı Çömezoğlu, "Şubemiz 5. yılını dolduruyor ama Atakum Belediyesi ile çalışma yapma konusunda şu ana kadar olumlu bir adım atamadık. Kendimize sabit bir yer bile edinemedik. İnşallah sizinle daha iyi ilişkiler kurarız. Sonuçta her iki kurumun da amacı halka hizmettir. Ne kadar güç birliği yaparsak, bundan o kadar çok insanımızın yararlanmasını sağlarız" dedi.
Kızılay'ın yalnızca afet zamanlarında değil, her zaman lazım olan bir kurum olduğunu, bu nedenle işbirliği yapmaktan son derece memnunluk duyacağını belirten Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "İnsan olarak her şeye hazırlıklı olmalıyız. Yarının ne getireceğini kimse bilemez. Sizin öncelikli sorununuz olan sabit bir yer edinme ile ilgili bir çalışma yapacağım. Ağustos ayı içinde size belediye binamızda bir oda verebiliriz. Böylece halkımıza buradan ulaşabilirsiniz. Ayrıca belediyemizin ilgili birimleri ile de ortak çalışmalar yaparsınız. Birlikte çalışmaktan güç doğacaktır. Böylece halka ulaşma ve sorunları çözme konusunda daha hızlı ve etkili olacağımız gibi, daha çok ihtiyaçlı insanımıza da ulaşabiliriz" şeklinde konuştu.