Buca Belediyesi’nin “göleti fikirlerinizle açalım” sloganıyla vatandaşa sorarak yenilediği Gölet, Ramazan’da iftarın adresi oldu. İftarın ardından gerçekleşen gösteriler ise, ziyaretçilere keyifli anlar yaşatıyor.
İFTARDA BULUŞMA NOKTASI OLDU
Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina’nın göreve geldikten sonra hemşehrilerinin görüşleri doğrultusunda yenileme kararı aldığı Gölet’te çalışmalar son aşamaya gelirken sevilen mekan, ilçe sakinlerinin iftarda buluşma noktası oldu. Yenilenen alakart restoranlarda orucunu açan vatandaşlar, iftar sonrasında gerçekleşen eğlenceli etkinliklerle stres atma imkanı buluyor. Restoranlar misafirlerine ayrıca fast food ve kahvaltı imkanı da sunuyor. Ramazan boyunca her akşam tiyatro, yüz boyama, Karagöz ve Hacivat gösterilerinin gerçekleşeceği Gölet, ziyaretçilerini bekliyor.
TENİS KULÜP RESTORANI DA AÇILDI
Öte yandan Buca Belediyesi, kapalı olan Tenis Kulüp Restoranı’nı da Ramazan ayı ile birlikte hizmete açtı. İftarda ziyaretçilerini konuk eden restoran, kulüp üyelerinin de beğenisini topladı. Ekim ayından itibaren restoranın ve tenis kulübün tamamen yenileneceğini belirten yetkililer, ilçe sakinleri başta olmak üzere tenis tutkunlarını kulüplerine üye olmaya davet etti.