Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Nihat Soğuk ve Zehra Soğuk'un oğlu Emin ile Bayram ve Fatma Sarı'nın kızı Merve, Anakent Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen nikah töreni ile yaşamlarını birleştirdi.

AİLE CÜZDANINI KARAASLAN VERDİ
Genç çiftin nikahını Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir kıyarken, Samsun Valisi Dr. Zülkif Dağlı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç, Samsun Üniverstesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan ise şahitlik ederek Emin ve Merve'ye bir ömür boyu mutluluk diledi. Genç çifte iki cihan saadeti dileklerinde bulunan Karaaslan, nikah sonrasında aile cüzdanını Merve Sarı Soğuk'a takdim etti. 

YOĞUN KATILIM 
Nikah törenine, Samsun Valisi Dr. Zülkif Dağlı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç, Samsun Üniverstesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, eski Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Turan Çakır, meclis üyeleri ve iş insanları katıldı. 

Yasin YILDIZ