Yunusemre Belediyesi, Ramazan ayı boyunca sürdürdüğü her mahallede iftar programının sonuncusunu Dağyenice Mahallesi’nde gerçekleştirdi.
Dağyenice Mahallesi okul bahçesinde son kez kurulan iftar sofrasına ilgi yoğun oldu. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Belediye Başkan Yardımcıları Ramis Şiyak ve Kılıç Kaya, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Engin Yüksel iftarda hazır bulundu. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, “Allah tutmuş olduğunuz oruçları kabul etsin. Önümüz Bayram rabbimizden İsrail terörünün bitmesi ve huzurlu bir bayram geçirmek için hep birlikte dua edelim” dedi. Dağyenice Mahallesindeki atmosferin çok güzel olduğunu söyleyen Başkan Çerçi, "Yuntdağı'mıza çok hizmet edeceğiz. Yunusemre Belediyesi olarak Dağyenice Mahallemizi de kapsayacak şekilde vatandaşlarımızın memnuniyeti için çalışmalarımızı yapacağız" diye konuştu.
"10 Ağustos'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Dağyenice Mahallesi sakinlerinin en doğru kararı vereceğinden hiç şüphem yok" diyen Başkan Çerçi, "Biz bu ülkede Yörük, Kürt, Çerkes, Laz ve daha birçok ırk ile birlikte yaşıyoruz. Birliğimizi kimse bozamaz. İşte bu birlik ve kardeşliğin sürmesi için Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğinize inanıyorum" dedi.
Akşam namazını Dağyenice mahallesinde kılan Başkan Çerçi, teravih namazı için ise Koruköy mahallesine geçti. Çerçi, burada da yoğun ilgi gördü.