Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Pazar günü 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda oynanacak olan Alanyaspor maçı öncesi Adana Demirspor Kulübü’nü ziyaret ederek takıma başarılar diledi. Sözlü, “Her zaman için Adana Demirspor’umuzun yanında ve destekçisi olacağım” dedi.
Başkan Sözlü’yü tesislerde Mavi-Lacivertli Kulüp Başkanı Selahattin Aydoğdu, 2. Başkan Ümit Onatça, Sportif Direktör Samet Aybaba, Teknik Direktör Ünal Karaman ve Genel Menejer Emir Şiranlı karşıladı.
Antrenmanda futbolcularla sohbet eden Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, “Sizlerin başarısı Adana’mız için çok önemli. Birlik ve beraberliğinizin en üst seviyede olduğunu duyup, görmek bizleri gururlandırıyor. Gerek kulüp yönetimi, gerekse de teknik yönetim ulu çınarımızın başarısı için büyük mücadeleler veriyor. Bu güçlü futbolcu kadrosunun yıllardır özlemle beklenen başarıya imza atacağından hiç şüphemiz yok. Ben her anlamda Adana Demirspor’un yanında ve destekçisi olacağım. Giresun deplasmanından 3 puan getirip bizleri sevindirdiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Aynı başarıyı Pazar günü de Alanyaspor karşısında tekrarlamanızı bekliyor, başarılar diliyorum. Tüm kalbimiz sizlerle” şeklinde konuştu.
Adana Demirspor Kulübü Başkanı Aydoğdu, 2. Başkan Onatça, Sportif Direktör Aybaba ve Teknik Direktör Karaman, Büyükşehir Belediye Başkanı Sözlü’nün ziyareti ve desteğine teşekkür ettiler.