Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Kasımpaşa maçının ardından yaptığı açıklamada, harika olan tek şeyin şampiyonluk olduğunu söyledi.

Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanan ve Beşiktaş’ın 2-1 kazandığı maçtan sonra teknik direktör Slaven Bilic açıklamalarda bulundu.

Hırvat teknik adam, “Gerçekten zor maçtı. Sezona doğrudan doğruya etki eden bir maç oldu. Kasımpaşa Galatasaray’ı 4-0 yenmiş bir takımdı. Onlarında hedefi vardı. Biz bugün topla daha rahat bir oyun oynayabilirdik. Yine de kazandık. Bugün burada daha fazla taraftarın maç izlemesini isterdim. Onların desteğine çok ihtiyacımız var. Ben başkanımızla sık sık konuşuyorum. Ona yürekten inanıyorum ki Beşiktaş’a elinden gelenin en iyisini yapıyor. Beşiktaş ailesi bir bütün halinde kalmalı. Ortak hedef için mücadele ediyoruz. Hepimizin amacı Beşiktaş’ı Türkiye’nin en iyi kulübü haline getirmek. Birlik halinde olmalıyız. Gerçekten iyi yoldayız. Bana Beşiktaş’a gitme diyenler olmuştu. Statları yok sakın gitme diyorlardı. Ligi beşinci altıncı bitirirsin diyorlardı. Gideceksen de sonraki yıllarda git diyorlardı. Ama şu an ise durum ortada. Evimizin olmadığı bir sezonda harika bir iş çıkarmıyoruz bu doğru. Harika olan şey şampiyonluktur. Aile içi olaylarımızı bu kadar büyütmeyelim.” ifadelerini kullandı.

Haftaya oynayacakları Elazığspor karşılaşmasının önemine de dikkat çeken Bilic, “2 maç daha oynayacağız. Soyunma odasında onlarla konuştum. Trabzon’da ki maç bizi çok ilgilendirecek. Ama bizim esas işimiz kendi maçımızı kazanmak. Elazığspor’da ölüm-kalım mücadelesi veriyor. Sezonun dönüm maçı olacak. Orada o maçı kazanmaya çalışacağız.” diye konuştu.