İstanbul Bahçelievler'de bulunan bir özel hastanede psikiyatrist doktor olarak görev yapan F.H. muayene için odasına giren hastası tarafından silahla vurularak ağır yaralandı.

Muayene için dün hastaneye gelen ve psikiyatrik sorunlar yaşadığı öğrenilen saldırgan, dün öğle saatlerinde odasına girdiği doktor F.H. ile kısa bir tartışmanın ardından yanında getirdiği silahı çıkararak doktora ateş etti. Şakağından aldığı kurşun darbesiyle ağır yaralanan doktor F.H. hemen yoğun bakım ünitesine alındı. 

Saldırı sonrası firar edip yaya olarak kaçan zanlı, olaydan 1 saat sonra Esenler'de yakalanarak gözaltına alındı.

SALDIRGAN YAKALANDI

Esenler Kazım Karabekir mahallesinde bulunan akrabasının evinde yakalanıp gözaltına alınan zanlı S.T.'nin ev sakinlerini rehin aldığı sırada düzenlenen operasyonla yakalanıp ilçe ekiplerince Cinayet Büro Amirliği ekiplerine teslim edilerek Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

AÇIKLAMA YAPILDI

Öte yandan saldırıyla ilgili hastaneden açıklama yapıldı. Açıklamada, "Saldırıya uğrayan Dr. F.H. acil müdahalesi yapılarak ameliyata alınmıştır. Şuan yoğun bakım tedavisi sürmektedir. Hayati tehlikesi devam etmektedir" denildi.