SİNOP (AA) - Engelliler Haftası nedeniyle Sinop Özel Eğitim İlkokulu, Ortaokulu, Mesleki Eğitim Merkezi Okulu Müdürlüğünce program düzenlendi.

 Halk Eğitim ve ASO Konferans salonunda düzenlenen programa Valis Yasemin Özata Çetinkaya, Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Şefaattin Serten, Belediye Başkanı Baki Egül, Vali Yardımcısı Mehmet Yüzer, İl Emniyet  Müdürü Yusuf Biner, Erfelek Belediye Başkanı Muzaffer Şimşek, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Melih Keleş, öğrencilerin aileleri ve vatandaşlar katıldı.

Sinop Özel Eğitim İlköğretim Okulu ve İş Okulu Müdürü Muharrem Elmacı'nın konuşmasının ardından öğrenciler, hazırladıkları gösterileri sundu. 

- Hemşireler Haftası

Hemşireler Haftası dolayısıyla Aile Sağlığı Merkezi Çalışanları Derneği Yönetim Kurulu üyeleri Vali Yasemin Özata Çetinkaya'yı makamında ziyaret etti.

Dernek Başkanı Oya Coşkuner ve Yönetim Kurulu Üyeleri ziyarette derneğin çalışmaları hakkında Vali Çetinkaya'ya bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Çetinkaya, "Önce insan diyerek topluma hizmeti görev edinmiş, insanların sağlıkları için önemli ve kutsal bir görevi yerine getiren tüm hemşirelerimizin Hemşireler Günü'nü kutluyorum" dedi.