ORDU (AA) - Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde (TKBL) yarın sahasında Hatay Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak Orduspor, bu maçtan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.

Mor-beyazlı ekip, yarın Vali Kemal Yazıcıoğlu Spor Salonunda oynayacağı Hatay Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarını tamamladı. 

Başantrenör Alper Durur yönetiminde karşılaşmanın oynanacağı salonda gerçekleşen antrenmana tüm oyuncular katıldı. 

Antrenman öncesi AA muhabirine açıklama yapan başantrenör Durur, çok zor bir maçın kendilerini beklediğini söyledi. 

Ligde inişli çıkışlı bir grafik çizdiklerini ve bu nedenle henüz rahatlayamadıklarını ifade eden Durur, her maça aynı disiplin ve ciddiyetle çıktıklarını belirtti. 

Hatay Büyükşehir Belediyespor'un çok iyi bir ekipten kurulu olduğunu anlatan Durur, maçı kazanmak adına ellerinden geleni yapacaklarını ifade ederek, "Ligdeki 8. galibiyetimizi almak istiyoruz. Rakibimizi ciddiye alıyoruz. İnşallah gülen taraf olacağız" dedi. 

Ligde play-off oynamak için söz konusu maçın önemine değinen Durur, maçta taraftar desteğine ihtiyaç duyduklarını vurguladı. 

Bütün taraftarları saat 14.00'te başlayacak maça beklediklerini söyleyen Durur, "Kazanmamız durumunda ligde daha iyi yerlere geleceğiz. Bunun bilinciyle sahaya çıkıp mücadele vereceğiz. Hatay Büyükşehir Belediyespor karşılaşması iç sahada oynadığımız hedef maçlarından biri. Mutlak kazanmak istiyoruz. Bu nedenle de çok çalıştık" diye konuştu. 

Karadeniz ekibi, antrenmanın ardından kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.