Edirne’de görev süresi biten Yunanistan Edirne Başkonsolosu Paraskevi Charitidou, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt’a veda ziyaretinde bulundu.

Charitidou, Edirne’de görev yaptığı sürece keyifle hizmet verdiğini belirterek "Edirne ve Edirne insanlarını çok sevdim. 3 yıl boyunca severek çalıştım ve güzel bir atmosfer oluştuğu için her şey olumlu ve çok hızlı bir şekilde ilerledi. Her iki ülke işbirliği bağlarının güçlenmesi ve turizm ile ticaretin gelişmesi adına bir çok çalışmalarımız oldu" dedi.

Yapılan işbirlikleri ve çalışmalar ile güzel işlere imza attıklarını belirten Başkonsolos Charitidou, ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt’a görev süresi boyunca verdiği desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Hemen hemen aynı dönemde göreve başladıklarını belirten Zıpkınkurt, "Edirne Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimize verdiğimiz hizmetlerden biri de vize alımı. Bu doğrultuda taleplerimizi hiçbir zaman geri çevirmediniz. Üyelerimize iyi hizmet vermemiz adına desteklerinizi esirgemediniz. Ayrıca göreve geldiğiniz günden bu yana iki ülke arasında ekonomik ve ticari ilişkiler kurulması ve işbirlikleri sağlanması adına uyum içerisinde ortak çalışmalar yürüttük" ifadelerini kaydetti.

Başkonsolos Paraskevi Charitidou’nun Edirne adına iyi bir çalışma sergilediğini dile getirerek görev süresi boyunca yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eden Zıpkınkurt, "Atina’daki yeni görevinizde de başarılar diliyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Zıpkınkurt, Konsolos Charitidou’ya günün anısına hediyesini takdim etti.