Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adnan Menderes Rekreasyon Projesi kapsamında yapımı devam eden Adnan Menderes Sahil Yolu’nda sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi.

İnceleme esnasında Adnan Menderes Sahil Yolu ile ilgili teknik bilgi alan Başkan Sözlü, "Adanalıların beklediği hizmeti tamamlamak üzereyiz. Bayramda hemşerilerimiz bu projenin yüzde 75’inin bitmiş halini görecekler. Kalan yüzde 25’lik kısım da eylül ayı içerisinde tamamlanacak" dedi.

Adanalıların isteklerini her zaman ön planda tuttuğunu ifade eden Başkan Sözlü, "Hiç bir zaman enkaz edebiyatı yapmadık, mazeret üretmedik. Kaynak sıkıntımız var diyerek hemşerilerimizi hizmetten yoksun bırakmadık. Hakk’a inandık, halkımıza güvendik. Hemşerilerimizin gönlü rahat olsun, onların 30 Mart 2014’te ortaya koyduğu tavrın idraki ile çalışmalarımızı sürdürecek, güvenlerini boşa çıkarmayacağız" dedi.

Başkan Sözlü, inceleme sonunda Adnan Menderes Sahil Yolu’nun asfaltında çalışan işçilere tatlı ikram ederek onların yaklaşan bayramlarını tebrik etti.