Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya, AK Parti İl Başkanı Sümer’e cevap verdi. İl Başkanı Kaya AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer’in , kendileri tarafından yapılan eleştirileri kelime oyunlarıyla bertaraf etmeye çalıştığını söyledi.
MHP Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya’nın eski bakan ve AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Lütfi Elvan hakkında yaptığı açıklamalara cevap veren AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer’e MHP’den geldi. AK Parti Milletvekili Adayı Lütfi Elvan’ın gittiği yerlerdeki seçim çalışmalarında verdiği vaadleri eleştiren Kaya " Lütfi Elvan’ın bitecek müjdesi verdiği İbradı-Akseki arasındaki 20 kilometrelik Çamlıyokuş yolunun bitmesi için 2007 seçimleri öncesinde Antalya’dan aday olan dönemin Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin de talimat vermişti." dedi. O dönemde İbradı’ya giden AK Parti konvoyunda kaza meydana geldiğini ve Selahattin Uçar isimli vatandaşın hayatını kaybettiğini ifade eden Kaya " Sayın eski bakan 36 km olan ve AK Parti’nin 8 yılda 18 km’sini yapabildiği Gündoğmuş yolunun tamamlanması sözünü vermişler. İktidarınız döneminde 2004 yılında başlayan Antalya-Kemer- Kumluca-Finike-Demre-Kaş yolu da yaz boz tahtası gibi. Acaba bakanlık yaptığınız dönemde buralar ile ilgili hiç çalışma yaptınız mı? Bakanlığınız esnasında Antalya için kimlere ne tür talimatlar verdiniz" diye sordu.
"TÜRK MİLLİYETÇİLİĞİ HİÇBİR ZAMAN ÇARESİZLİK İÇİNE DÜŞMEMİŞTİR”
AK Parti İl başkanı Rıza Sümer’in net bilgiler, belgeler ve projeler ortaya koyarak açıklama yapmak yerine kelime oyunları yaptığını ileri süren MHP Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya “AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer somut bilgilerle net ifadeler vermek yerine soyut ve muallak ifadelerle cevap verme yolunu tercih etmiştir. Türk Milliyetçileri hiçbir dönemde çaresizlik içine düşmemiş, hırsızlıkların, yolsuzlukların karşısında dimdik durmak suretiyle mücadelesini sürdürmüştür. " dedi.
"SİYASİ TAVRIMIZ VE ÇİZGİMİZ NETTİR"
MHP Olarak Türk Milletinin bekası, birliği ve bütünlüğü için bu güne kadar verdikleri mücadeleyi bundan sonra da kararlılık içerisinde sürdürmeye devam edeceklerini ifa eden MHP Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya “ Bizim siyasi tavrımız da, çizgimiz de nettir. Vatan için mücadelemizde idam sehpasına gitmek varsa gülerek gider, kanımızın son damlasına kadar da mücadelemizi sürdürürüz. Artık milletimiz uyanmıştır ve 7 Haziran seçimlerinde gereken cevabı verecektir” şeklinde konuştu.