Case IH’in, ürünlerini ülke çapında kullanıcılara tanıtmak üzere gerçekleştirdiği "Case IH Tarla Tatbikatı, Kastamonu’da Kırcalar Mevkiinde gerçekleştirildi. Case IH’in piyasaya sürdüğü yeni ürünlerini görme hatta test imkanı bulan çiftçiler özellikle 50 beygirden 130 beygire kadar uzanan geniş bir ürün gamına sahip olan yeni model traktörlerle yakından ilgilendi. Yaklaşık 500 kadar çiftçinin katıldığı tanıtımda çiftçiler, tarla sürerek traktörlerin arazi performanslarını da değerlendirme imkanı buldu.
Etkinlik süresince çiftçiler Case traktörlerinin en yüksek ve en düşük beygir arasında bulunan tüm modellerini test etti. Yetkililerden traktörler hakkında bilgi alan çiftçiler uygulamalı tanıtım etkinliğinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Case traktörlerinin ilimizdeki yetkili satıcısı olan Ergüven Otomotiv yetkilileri, Case traktörlerinin Türkiye’de üretildiğini vurguladılar. Tanıtım etkinliği sonrasında çiftçilere etli pilav ve ayran ikram edildi.
Türk Traktör Fabrikaları (TTF) Bölge Satış Sorumlusu Haşim Kaynar, “Case IH olarak Kastamonu’da bir fark yaratmamız gerektiğine inandık ve bu bölgede özellikle hayvancılıkla uğraşan çiftçilerimize destek olmak istedik. İstedik ki, çiftçilerimizin ileri teknoloji ürünlerimizi tarlada bizzat görme ve kullanma imkanları olsun. 130’dan fazla ülkeye ihraç ettiğimiz CASE IH marka traktörleri kullansınlar, test etsinler; performansını, çekişini, ergonomisini, donanımını ve konforunu görsünler. En önemlisi de modern üretim tekniklerini görmelerini istedik. Çünkü verimlilik teknolojiden ve bilimden geçiyor. Gelişmiş ülkelerdeki çiftçilerle rekabet etmek için teknolojiyi yakından takip etmeleri gerekiyor. Amacımız Türkiye’nin birçok noktasında Case IH ürünlerini tanıtmak çiftçilerimizle buluşturmaktır.”dedi.
Case traktörleri uygulamalı tanıtım etkinliğine Türk Traktör Fabrikaları (TTF) Bölge Satış Sorumlusu Haşim Kaynar, Yedek Parça Sorumlusu Bülent Bal, Servis Sorumlusu Yasin Subaşı, Toptan Satış Sorumlusu Rehta Cem Akyüz, Traktör Pazarlama Sorumlusu Alparslan Özen, Filo Satış Sorumlusu Mehmet Çağlar Durulmuş, Ekipman Pazarlama Sorumlusu Güven Erdoğan, Teknik Eğitim Sorumlusu Erkin Kıyak, İletişim Sorumlusu Deniz Gül ve çiftçiler katıldı.