Mezitli Kent Konseyi Engelli Meclisi ‘Engelsiz Aşk’ etkinliği gerçekleştirdi. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın çeşitli hediyeler dağıttığı etkinlikte engelliler oyun, şarkı ve şiir dolu bir gün geçirdiler.

Mezitli Kent Konseyi engelliler için unutulmaz bir etkinlik gerçekleştirdi. Mezitli Belediyesi Down Kafe’de gerçekleşen etkinliğe katılan engelliler ve aileleri, şarkılar eşliğinde oyun oynayıp dans ettiler, müzik ve şiir dinletisi ile mutlu bir gün geçirdiler. Mezitli Kent Konseyi Engelli Meclisi tarafından hazırlanan yiyecek ve içecekler, etkinliğe katılan engellilere ve ailelerine ikram edildi. Etkinliğe katılarak moral veren Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, engellilerin sahneye çağrısına kayıtsız kalmadı. Başkan Tarhan, sahneye çıkarak engellilerle beraber türkülere ve şarkılara eşlik etti, dans etti, oyun oynadı. Engellilere renkli kalem, kitap gibi çeşitli hediyeler dağıtan Tarhan, etkinliğe katılan tüm kadınlara gül verdi.

Yaşamlarını normal insanlara göre daha zor yaşayan engellilere ve ailelerine bir günlük olsun mutlu etmeye çalıştıklarını ifade eden Mezitli Kent Konseyi Başkanı Sibel Gelbul, “Bugün engellilerimizle birlikte ‘Engelsiz Aşk’ etkinliği gerçekleştirdik. Çocuklarımıza hediyeler getirdik onlarla birlikte oyunlar oynadık, ikramlarda bulunduk. Böylesine özel insanlarla birlikte olmak onlar kadar bizlere de moral oluyor. Her zaman olduğu gibi bu özel günümüzde de yanımızda olarak moral veren ve mutluluğumuzu paylaşan Mezitli Belediye Başkanımız Neşet Tarhan’a teşekkürlerimizi sunarım" dedi.

Kentte yaşayan her bireyin huzurlu ve mutlu bir yaşam sürmesi için çalıştıklarını söyleyen Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ise "Her insana dokunup mutlu olması için çaba sarf ediyoruz. Ama özellikle engelli kardeşlerimiz ve ailelerine daha hassas davranıp hizmet ederken yaşamlarını daha rahat sürdürmeleri için çabalamak durumundayız. Diğer taraftan bu kardeşlerimizle beraber olmak içimizi o kadar rahatlatıyor, mutluluk veriyor ki anlatamam. Çünkü onlarda yalan yok, dedikodu yok, kötü düşünce yok. Sadece sevgi var. Belediye olarak yaptıklarımız ile toplumumuzda engelliler daha çok fark ediliyorsa, kafalarında engeller kalkıyorsa doğru bir şey yapmış olduğumuzu kabul ediyoruz" ifadelerini kullandı.