SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup takımlarından Aydınspor 1923'te takımın başına getirilen Göksel Özdemir, sportif direktörlüğe kaydırıldı. Halen sportif direktör olarak görev yapan Seçkin Topçu ile koordineli çalışacağı açıklanan Göksel'in ayrılmasıyla boşalan teknik direktörlük görevine ise Tolga Doğantez'in getirileceği öğrenildi.
Aydınspor 1923'te Teknik Direktör Muharrem Yılmaz'la 3'üncü haftada yolların ayrılmasından sonra takımın başına getirilen Göksel Özdemir, sportif direktörlüğe kaydırıldı. Halen sportif direktör olarak görev yapan Seçkin Topçu ile koordineli çalışacağı açıklanan Göksel'in ayrılmasıyla boşalan teknik direktörlük görevine ise Tolga Doğantez'in getirileceği öğrenildi.
Bir süre önce Bucaspor'dan istifa eden Doğantez'in yarın Aydın'a gelerek yönetimle masaya oturacağı bildirildi. Altyapı sorumlusu olarak çalışırken teknik direktörlüğe getirilen Göksel Özdemir yönetiminde 8 lig, 1 Ziraat Türkiye Kupası müsabakasına çıkan siyah beyazlı ekip, 9 maçta 3 galibiyet 2 mağlubiyet ve 4 beraberlik almıştı.

  FOTOĞRAF