Osman Nuri BOYACI / DENİZLİ, ()- PTT 1'inci Ligi'nde haftalardır düşme hattından çıkamayan Denizlispor'da sezon başından bu yana alınan başarısız sonuçları ve camia içinden gelen tepkileri değerlendiren yönetim, teknik direktör Mehmet Altıparmak'la yolunu ayırdı.
Başkan Mustafa Şavluk ve yönetim kurulu üyeleriyle Altıparmak arasında öğleden sonra yaklaşık 2 saat süren görüşme sonunda sözleşmenin karşılıklı anlaşmayla feshedilmesi kararlaştırıldı. Daha önce, "Tazminat almak için istifa etmiyor" söylentilerine tekpi gösteren tecrübeli teknik adam, yeşil siyahlılara jest yaparak sezon sonuna kadarki tüm alacaklarından vazgeçti.

Denizlispor'un başarısı için elinden geleni yaptığını söyleyen Altıparmak, "Camia ve yönetim üzerinde çok fazla baskı olduğu için yollarımızı ayırdık. Alacaklarımdan vazgeçtim. Takımın başarısı için elimizden geleni yaptım ama bazı şeyler yolunda gitmedi. Denizlispor'a başarılar dilerim" dedi.
Başkan Şavluk ise Mehmet Altıparmak'ın önemli bir fedakarlık gösterdiğini söyledi, "Kan değişikliğinin faydalı olacağını düşündük. Hocamız anlayış göstererek Denizlispor'un önünü açtı. Kendisine bundan sonraki meslek yaşamında başarılar diliyorum" diye konuştu.