İstanbul, 25 Şubat () - Başta ABD Başkanı Barack Obama olmak üzere birçok siyasinin seçim kampanyalarında danışmanlık yapmış olan uzmanlar, şirketlere müşteri kazanmanın yollarını anlatacak.

Siyasal İletişim Danışmanı Dr. Gülfem Saydan Sanver'in öncülüğünde düzenlenen "Hedef: Hedef Kitle" Konferansı İstanbul Ritz Carlton Oteli'nde 6 Mart'ta yapılacak.

"Hedef: Hedef Kitle" Konferansı'nın "bir ilk" olduğu vurgulanan konferans tanıtımında, katılımcı konuşmacıların, seçim kampanyalarına yeni boyut kazandırmış, siyasal iletişim dünyasının efsane isimlerinden oluştuğuna dikkat çekti ve "Amacımız konferansta siyaset tartışmak değil. Konferans, adını siyaset iletişimi ve pazarlamanın ortak noktasından 'Hedef Kitle’den alıyor. Bu kadar markanın olduğu bir pazarda her satın alma bir 'seçim' aslında. Ve bu seçim 4-5 yılda bir değil her gün, her an karşımızda" denildi.

Gülfem Saydan Sanver'in açılış konuşmasıyla başlayacak Konferans'ta ilk konuşmayı Obama'nın 2012 Başkanlık Seçimleri ulusal saha direktörü Jeremy Bird yapacak. Reklamcılar Derneği Onursal Üyesi İzmir Tolga'nın konuşmasından sonra, Bill Clinton'ın batı eyaletleri kampanya sorumlusu ve Barack Obama'nın Denver/Colorado anketörü Rick Ridder sözü alacak.

Konferansın öğleden sonraki bölümü Twitter'ın Asya Direktörü Peter Greenberger'in konuşmasıyla başlayacak ve Turizm eski Bakanı Bahattin Yücel'in yöneteceği Panel ile devam edecek olan Konferans'ta ayrıca, uluslararası ödüllü Anketör Joannie Braden, Obama'nın 2012 Dijital Kampanya Direktörü Teddy Goff, Gazeteci Yazar Haluk Şahin, Siyasal İletişim Danışmanı Erol Olçak birer konuşma yapacak.