SAMSUN (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'da kulüp başkan yardımcısı Rüştü Araboğlu, "Liderle aramızda 8, ligin ikincisi ile de 6 puan var. Yani hiçbir şeyden kopmuş değiliz." dedi.

Araboğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde oynadıkları son 4 maçtan 8 puan çıkardıklarını ve alınan puanların kendilerini sevindirdiğini ancak oyuncuların ayağının yere basması gerektiğini söyledi.

Sonuçların kendilerine heyecan verdiğini vurgulayan Araboğlu, "Ancak bundan sonraki maçlar için temkinli olmamız gerekiyor. Boluspor, ligin iyi takımlarından. Arkasından oynayacağımız Adanaspor da iyi bir takım. Bu takımlar, ligde hedefleri olan takımlar ama Bolu'dan puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Boluspor maçında alacakları bir galibiyetin Adanaspor karşısında kendilerine daha rahat oynama imkanı vereceğini aktaran Araboğlu, şunları kaydetti:

"Boluspor maçını kazanırsak taraftarımızın müsabakalara daha çok ilgi göstereceğini düşünüyorum. Çünkü liderle aramızda 8, ligin ikincisi ile de 6 puan var. Yani hiçbir şeyden kopmuş değiliz. Belki sezon başında koyduğumuz hedeften bir parça uzaklaştık ama bu, telafi edilemeyecek bir durum değil. Bu 2 maçı kazanırsak ligde iddialı konuma geliriz."


- Hazırlıklar sürüyor


Samsunspor, ligin 11. haftasında 5 Kasım Pazar günü deplasmanda yapacağı Boluspor maçının hazırlıklarını eski 19 Mayıs Stadı'nda sürdürdü.

Teknik direktör Engin İpekoğlu yönetimindeki antrenman, kısa pas çalışmasının ardından taktik ağırlıklı çift kale maçla sona erdi.

Sakatlıkları süren Jonathan Ayite, Kenan Karışık ve Muhammed Larbi, antrenmana katılmadı.