İZMİRLİ milli voleybolcular Şükran Akar ve Tuğba Toprak'ın hem kurucusu olduğu, hem de antrenörlüğünü yaptığı Ege Voleybol Kulübü, minik yıldız adaylarını yaz okuluna davet ediyor.
Altyapısından yetiştikleri Karşıyaka'da uzun yıllar forma giydikten sonra 1'inci Ligi'nde çeşitli kulüplerde görev alan ikili şimdi de antrenörlük kariyerlerinde birlikte hareket ediyor. Akar ve Toprak hafta sonlarında Atatürk Stadı'nın altında bulunan voleybol salonunda 6-16 yaşları arasındaki kızlara voleybol eğitimi veriyor.
Altyapı liglerinde mücadele eden Ege Voleybol Kulübü'nün sporcu yetiştirme misyonu olduğunu ifade eden Şükran Akar ve Tuğba Toprak, "Çocuklarımıza tecrübelerimizi aktarıp, onlara paylaşmayı, sosyal olmayı, sorumluluk almayı ve profesyonelliğin gereklerini öğretiyoruz. En büyük hedefimiz yetenekli çocukları Türk voleyboluna kazandırmak" dedi. Çocuklarının yaz tatilini spor yaparak değerlendirmesini isteyen ailelerin, www.egevoleybol.com internet sitesinden iletişim bilgilerine ulaşabileceği bildirildi.