Bulvar Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde (AVM) Babalar Günü için hazırlanan “Canım Babam Postanesi” aracılığıyla 400 kişi babasına mektup gönderdi.
Gelişen teknolojiye yenik düşen tebrik kartı gönderme nostaljisi Bulvar AVM’de canlanırken, AVM içersindeki Canım Babam Postanesi’nde yazılan kartların bir bölümü olan 400 adet mektup sahiplerine ulaştırılmak üzere PTT yetkililerine teslim edildi.
Kartpostal yollama ve alma sevincini yeni kuşaklara tattırmak, eskilere ise tekrar yaşatmak adına Bulvar AVM’de Samsun İstiklal PTT Merkez Müdürlüğü işbirliği ile konumlandırılan Canım Babam Postanesi’nde ziyaretçiler babalarına ve sevdiklerine özel olarak Babalar Günü için tasarlanmış kartpostalları ücretsiz olarak ulaştırıyor.
2 Haziran tarihinde başlayan etkinlikte bugüne kadar 310 adet yurt içi ve 90 adet de yurt dışı olmak üzere 400 adet mektup bugün Bulvar AVM Pazarlama Müdürü Leyla Ege Alan tarafından babalara gönderilmek üzere İstiklal PTT Merkez Müdürü Nurhan Önder’e teslim edildi.
‘Canım Babam Postanesi’ isimli etkinliğin 14 Haziran’a kadar devam edeceğini belirten Bulvar AVM Pazarlama Müdürü Leyla Ege Alan, “Bu postane çok yoğun ilgi görüyor. Hem babalarına yazan çocuklar var, üniversite öğrencileri var hem de küçük çocuklar adına eşlerine yazan anneler var. Harici olarak da anne olup, kendi oğlunun Babalar Günü’nü kutlamak için yazan aileler var. Biz de bu geri dönüşümlerden çok mutluyuz. Aynı zamanda bir geleneği canlandırmaktan da keyif aldık. Burası artık bir buluşma noktası haline geldi. Bizde alışverişi keyfe dönüştürmeyi görev edindik. Bu tarz etkinliklere de devam etmeyi planlıyoruz. İstiklal PTT Merkez Müdürlüğü de bize bu anlamda bize destek verdiler” dedi.
PTT’nin misyon adına yılın her özel gününde Türk kültürünü yaşatmak adına böyle etkinliklere destek verdiğini ifade eden İstiklal PTT Merkez Müdürü Nurhan Önder, “Bulvar AVM’nin düzenlemiş olduğu son derece anlamlı ve duygu yüklü etkinlikte, sevgili babalarımıza ulaştırılmak üzere kartpostallarımızı teslim alıyoruz. Kültürümüzü canlandırıp yaşatmak adına katkıda bulunan, başta Bulvar AVM yetkililerine, tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Bulvar AVM içersinde bulunan Canım Babam Postanesi 14 Haziran 2015 tarihine kadar açık kalacak.