AK Parti Van Milletvekili Aday Adayı Zafer Şahin Ankara’daki temaslarının ardından Van’a döner dönmez ayağının tozuyla seçim çalışmalarına hızlı bir şekilde başladı.
İlk olarak birlikte çalıştığı TCK 11. Bölge Müdürlüğüne giderek Bölge Müdürlüğü’ne gitti. Günler sonra gittiği TCK 11. Bölge Müdürlüğü’nde sıcak karşılanan Şahin, ilk olarak Bölge Müdürü A.Turan Gülhaş’ı makamında ziyaret etti. Gülhaş; Zafer Şahin’in dürüst ve çalışkan kişiliği ile Van’a yakışan bir isim olduğunu, bölgeyi ve bölge insanını iyi tanıdığını söyledi. Bulunduğu pozisyonun hakkını verdiğini dile getiren Gülşah, ayrıca Van için büyük bir kazanım olacağına canı gönülden inandığını ve adaylığının hayırlı uğurlu olmasını dilediğini ifade etti.
İkinci olarak ise bölge müdür yardımcısı İbrahim Yaşarı makamında ziyaret eden Şahin burada da sıcak bir şekilde karşılandı. Yaşar, Zafer Şahin’in milletvekili olması durumunda TCK için büyük bir kayıp ama Van ve Vanlı’lar için ise büyük bir kazanç olacağını, adaylığının hayırlı olmasını söyledi.
Sıcak sohbetin ardından AK Parti Van Milletvekili Aday Adayı Zafer Şahin ve beraberindeki kalabalık ziyaretin ardından kurumdan ayrıldılar.