MUŞ (İHA) – Muş’un Malazgirt ilçesindeki okul müdürlerinin görevlerinde daha başarılı olmaları için ‘Yöneticilik Formasyonu Kazandırma Kursu’ verilmeye başlandı.
Malazgirt’te göreve yeni atanmış ve görevde olan tüm okul müdürlerine, idarecilik ve yönetim görevlerinde daha başarılı olmaları için “Yöneticilik Formasyonu Kazandırma Kursu” verilmeye başlandı. Kurs öncesi bir bir konuşma yapan İlçe Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, bu programa ilçe merkez ve köy okullarında toplam 51 okul müdürünün katıldığını söyledi. Atasoy, “Vizyoner bakış acılarını geliştirebilmeleri, değişim ve gelişimleri takip edebilmeleri, kişisel ve mesleki gelişimlerini sürdürebilmeleri için hizmet içi eğitime alınmaları planlanmış ve bu çerçevede ilçemizde 51 okul müdürümüze üç kademeli 90 saatlik Yöneticilik Formasyonu Kazandırma Kursu verilecektir. Bu kurslara katılmanızda yarar olduğunu görüyorum. Bu kurslar sayesinde kendinizi daha çok geliştirip ve iyi bir yönetici olmanız için büyük bir fırsat olacaktır” dedi.
Kurs açılış programı sonrasında 51 okul müdürlerine Yöneticilik Formasyonu Kazandırma Kursu’nun ilk dersini Muş Milli Eğitim Müdürü Cevdet Arslan verdi.