Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın desteğiyle hazırlanan "Hayatın Öteki Yüzü" projesi törenle tanıtıldı. Proje kapsamında İncirliova Acarlar Mahallesi’ne gençlik merkezi hizmete açıldı. Projeyle Acarlar’da yaşayan 200 gencin yaşam algılarının değişmesi ve eğitimin içinde tutulması amaçlanıyor. Bu kapsamda merkezde çeşitli sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal etkinlikler yapılacak.

Proje tanıtım törenine, Vali Sayın Yavuz Selim Köşger, İncirliova Kaymakamı Ediz Sürücü, İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, İncirliova İlçe Emniyet Müdürü Ali İhsan Özçelik, İncirliova İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Çalışkan, AK Parti İncirliova İlçe Başkanı Kazım Günaydın, MHP İncirliova İlçe Başkanı Hüseyin Sağlam, Eğitim Bir Sen Aydın Şubesi Başkanı Tevfik Aksoy, Acarlar Mahalle Muhtarı Metin Demir, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Törende konuşan Vali Yavuz Selim Köşger, “Acarlarlı kardeşlerimin çalışkanlığını biliyorum. Onlar gecesini gündüzüne katıp sabahın çok erken saatlerinden akşamın geç saatlerine kadar canla başla çalışıyor. Ancak her çalışmanın bir gayesi olması lazım. Gayesi olmayan çalışma sanki ruhu olmayan bir beden gibidir. Yaşadığımız yeri daha yaşanılası, daha güzel ve daha kalkınmış bir dünya kılmak için çalışacağız. Programı gerçekleştirecek olan derneğimiz gençlerimize hem bu dünyada hem de ötesini mamur etmenin anahtarını vermek için çalışacak. Bu projede emeği geçen herkese teşekkür ederim. Daha iyi bir Acarlar, daha iyi bir İncirliova, daha iyi bir Aydın ve daha gelişmiş kalkınmış Türkiye için hep birlikte çalışacağız. Bu noktada ben hemşerilerimize güveniyorum hepsine şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

Açılış konuşmalarının ardından protokol üyeleri dualar eşliğinde ‘Hayatın Öteki Yüzü’ projesi kapsamında hizmet verecek olan gençlik merkezi binasını açtı.