Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) 2. ve 3. Grup Gıdacılar Genişletilmiş Meslek Komitesi Toplantısı yapıldı.

Kayseri Sanayi Odası’nda yapılan toplantıya KAYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, Yönetim Kurulu Üyeleri ve gıda sektöründe faaliyet gösteren üyeler katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan KAYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, üyelerin sorunlarına çözüm aramak için meslek komitesi toplantılarını aksatmadan yapmaya çalıştıklarını söyledi.

Meslek komitelerinden çıkan birçok soruna çözüm bulduklarını ifade eden Başkan Büyüksimitci, “Komitelerimizden çıkan sorunları derli toplu bir şekilde bir üst makamlara iletiyoruz. Bu tür sorunları çözmede tek ses olabilmek önemli. Odamızın öncülüğünde sanayicilerimizin birçok sorunu çözüldü. Elbette çözüm bekleyen sorunlarımızda var. Biz bu sorunları bir üst makamlara iletiyoruz, her fırsatta da dile getiriyoruz. Yeter ki sizler bu toplantılara katılım sağlayın ve problemlerinizi sağlıklı bir şekilde bizlere iletin. Bizde çözümü noktasında elimizden gelen her türlü gayreti gösterelim” dedi.

Daha sonra sırası ile söz alan meslek komitesi üyeleri, yaşadıkları sorunlar ve çözüm önerileri ile ilgili bilgi paylaşımında bulundu. Bazı gıdacılar da; mevzuatlar konusunda bilgilendirmeye ihtiyaçları olduğunu dile getirdi. Gelecek ay yapılacak toplantının daha geniş kapsamlı ve ilgili kurumların yetkililerinin de davet edilmesi yönünde görüş birliğine varılarak toplantı sona erdi.