Adıyaman’da turizm sektöründe hizmet veren Antiochos Otelde, kentin ilk SPA merkezi törenle açıldı.
Antiocheos Otel’de yeni açılan SPA merkezinde özel olarak hazırlanan Türk hamamı, sauna, Fin hamamı (buhar odası), tuz odası, masaj ve dinlenme salonu, şok havuzu, macera duş odası ve özel olarak tasarlanmış kar çeşmesinin yanı sıra vitamin barında Lig TV izleme imkanı sunuluyor.
Adıyaman’da turizm sektörüne yatırım yapmaktan duyduğu mutluluğu ifade eden Antiochos Otel Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Almalar, açılış töreninde yaptığı konuşmada şunları söyledi:
“Adıyaman sahip olduğu kültürel mirasları ve tarihi mekanları ile yüzyıllar boyunca bir çok medeniyete ev sahipliği yapmış bölgenin önemli turizm merkezlerinden biridir. Bizler de buradan yola çıkarak turizm sektöründe 21 yıldır 67 oda, 140 yatak kapasiteli, 400 kişilik restorant, 150 kişilik toplantı salonu, 70 kişilik kafeterya, 2 kral suiti, yüzme havuzu ve bin 500 kişilik düğün salonu ile verdiğimiz hizmetlerimize bir yenisini ve ekleyerek, Antiochos Otel olarak kentin ilk SPA merkezini törenle açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu bağlamda başta kentimize yatırım yaparak tüm Adıyamanlı hemşehrilerimize ve turizm sektörüne hizmet etmekten gurur duyuyoruz. Adıyamanlılara ve turizm sektörüne hizmet etmeye devam edeceğim” dedi.