Şahinbey Kaymakamı Selami Aydın, Şehit Adem Yavuz İlkokulu’na yaptığı ziyarette, “Sağlıklı Beslenmeye Destek, Obeziteye Hayır” projesini başlattı.
Öğrencilerin sağlıklı beslenmesi amacıyla, okul kantinlerinin sabahları çorba çıkarmasını isteyen Kaymakam Aydın, “Öğrencilerimizin sağlıklı beslenmesi çok önemli, bunun için kantinlerimizden daha sağlıklı ve besleyici besin olan çorba çıkarmalarını istedik. Öğrencilerimiz çorbalarını, sunumu ve yemesi kolay olan bardaklarda yanında 2-3 dilim kepekli ekmekle alıyor. Fiyatı konusunda da kantin işletmecilerinden kolaylık sağlamalarını istedik” dedi.
Kaymakam Aydın, öğretmenlerle de bir araya gelerek, onlardan Şahinbey’de öğrenci velilerine yönelik olarak yürütülmekte olan kitap okuma projesi için destek istedi. Öğrencilerle de bir araya gelen Kaymakam Aydın, onlara çeşitli hediyeler verdi.
Şahinbey Kaymakamı Selami Aydın’ın okullarına yaptığı ziyaretten memnuniyetini dile getiren Şahit Adem Yavuz İlkokulu Müdürü M. Fatih Yılmaz, “Kaymakam Bey göreve yeni başlamış olmasına rağmen, İlçemizde eğitim adına yaptığı projeler göz doldurmaktadır. Kendilerine bu konuda müteşekkiriz” dedi.