Felç ve kas kaybına biyoenerji ile son verilebileceğini ifade eden Biyoenerji Uzmanı Psikolog Çağlar Seziş, enerji akışının kemik güçsüzlükleri, mafsal romatizmaları ve eklem aralarında bulunan sıvı kayıplarına da iyi geldiğini söyledi.
Birçok bioenerji çeşidi olmasına rağmen rahatsız bölgeye ve kişiye göre farklı teknikler kullanıldığını belirten Bioenerji Uzmanı Çağlar Seziş, “Beyin hasarının yol açtığı etkilerin onarılmasında bioenerjiyle kan akışı düzenlenebiliyor. Enerji akışı kemik güçsüzlükleri, mafsal romatizmaları ve eklem aralarında bulunan sıvı kayıplarına da iyi geliyor. Bunun yanı sıra, ağrı ve sızıları iyileştirmekte de tesirli oluyor. Terapi sürecinde ilk önce vücuda enerji vermekten ziyade, negatif enerjinin boşaltılması gerekiyor. Herkesin farklı frekansa sahip olmasından dolayı da tedavi süreci farklılık gösterebilir” diye konuştu.
Bioenerjinin insan sağlığına en ufak bir zararı olmadığı gibi sağlıklı bir kişinin bile bioenerji ile bağışıklık sisteminin güçlendirilebileceğine dikkat çeken Seziş, “Bu konuda bioenerji seminerleri düzenliyoruz. İnsanlar genellikle tıbbın yetersiz kaldığı noktalarda bioenerji tedavisini bir alternatif olarak görüyor. Türkiye ve yurt dışından bioenerji tedavisi için gelenler hem rahatsızlığından kurtuluyor, hem de mide ve bağırsak gibi sıkıntılarına çare buluyor” dedi.