AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili aday adayı Yılmaz Salık, temayül yoklamasında gördüğü ilgi ve alakadan dolayı partililere teşekkür ederek, "Teşkilatımız ile birlikte bu önemli günü birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde tamamlayarak büyük bir demokrasi örneği sergiledik" dedi.
AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili aday adayı Yılmaz Salık, hafta sonu Halkapınar Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen ve 25. Dönem Milletvekil adaylarının belirlenmesinde büyük rol oynayan temayül yoklamasını değerlendirdi. 3 bini aşkın teşkilat mensubunun oy kullandığı temayül yoklamasında partililerden gördüğü yoğun ilgi için teşekkür eden Salık, "Heyecanımıza ortak olan tüm dostlarımıza, destek veren tüm gönüldaşlarımıza teşekkür ediyorum. Allah razı olsun" dedi.
Temayülün çok önemli olduğuna dikkat çeken Salık, şu açıklamalarda bulundu:
"Temayül milletvekili aday adayı değerlendirme kriterlerinden biri gibi gözükebilir ancak kuşkusuz çok önemli. Temayül teşkilatımızın istişare müessesesine ne kadar önem verdiğinin en büyük kanıtıdır. Sayın Cumhurbaşkanımızın partimizi kurarken en fazla değer verdiği ortak aklın en büyük göstergesidir. Ve bizler teşkilatımız ile birlikte bu önemli günü birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde tamamlayarak büyük bir demokrasi örneği sergiledik."