Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Güzeloluk Kurs Merkezi’nde düzenlenen Yaş Pasta Yapım Kursu’nu ziyaret eden Başkan Uysal, Başaşçı Ali Arat’tan yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra usta önlüğünü giydi ve merdane ile pasta hamuru hazırladı.
Kursa katılan kadınlardan tam not alan Başkan Uysal, insanların beynine giden yolun kalbinden geçtiğini söyleyerek, “Burada kadınlarımız yemek ve pasta yapmayı ustamızdan öğreniyorlar. Kursumuzda öğrendiklerini evlerinde uyguluyorlar. Muratpaşa’da mutluluğumuzu, sevgimizi ve saygımızı arttırmış oluyoruz” dedi.
Aşçılık ve yaş pasta yapım kursuna katılan kursiyerlere belge verilmesi ile ilgili çalışmalar yaptıklarını sözlerine ekleyen Başkan Uysal, “Kursiyerlerimizin turizm sektöründe aşçılık yapabilmeleri ve ev ekonomisine katkıda bulunabilmeleri için belge verme çalışması da yapıyoruz. Kursiyerlerimizin turizm sektöründe yer almalarını istiyoruz. Kurslarımızda turizm sektörüne aşçı yetiştirecek misyona doğru ilerlemeyi planlıyoruz” diye konuştu.