TFF 1.Lig’de Akın Çorap Giresunspor deplasmanda Adana Demirspor’u 2-1 mağlup ederek 4 hafta sonra 3 puan ile tanıştı.

Ligde 5. Haftada alınan Denizlispor galibiyetinin ardından 3 beraberlik bir mağlubiyet alan yeşil-beyazlı ekipte 4 hafta sonra alınan 3 puanın sevinci yaşanıyor. Fikstürde ikinciliğini koruyan A.Ç Giresunspor 19 puanla birinci sıradaki Ümraniye ile arasındaki puan farkını iki puana indirdi.

Adana Demirspor karşısında iyi oynadıklarını ve galibiyeti hak ettiklerini belirten Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ yaptığı açıklamada; “Tamamen kazanmamız gereken bir maçtı ve bu galibiyete güven açısından çok ihtiyacımız vardı. Oyuncularımızı, teknik kadromuzu ve başarıda emeği geçen herkesi kutluyorum. İnşallah bu galibiyetin devamını getirmeyi başaracağız” dedi.

Giresunspor’un hak etiği yere gelmesi için çalıştıklarını kaydeden Bozbağ, “ Bu kulübün bir hayali var. Bizlerde bu hayal doğrultusunda gece gündüz demeden çalışıyoruz. Yaklaşık 40 yılı aşan bir Süper Lig özlemimiz var. Bu özlemi bitirmeye son 3 sezondur daha çok yaklaşıyoruz ve hedefimiz bu sezon için o özlemi bitirmek. İnşallah bunu başarmakta bize nasip olur” ifadelerini kullandı.

Öte yandan ligin 10. Haftası geride kalırken Karadeniz temsilcisi 5 galibiyet 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.