Amatördeki zorluklarda rağmen fark yaratmaya hazırlandıklarını belirten Atakentspor Sportif Direktörü Cem Kaygusuz, "İlk şampiyonluk bir başlangıçtı. İnşallah başarılar bundan sonraki yıllarda peş peşe gelecek" dedi

İLK KUPA BİR BAŞLANGIÇ

Samsun amatörünün başarılı ekiplerinden Atakentspor, 300 sporcudan oluşan altyapısıyla yeni sezonda adından başarılarıyla söz ettirmeye hazırlanıyor.  Çok güçlü bir altyapıya sahip olduklarını belirten Antrenör Cemil Cengiz, "Atakentspor her geçen gün daha da güçlenen bir amatör spor kulübü. Mükemmel bir altyapımız var. Geçtiğimiz yıl ki U19 Elit Lig şampiyonluğumuzun bir başlangıç olduğunu düşünüyorum. Samsun amatörüne bundan sonraki süreçte başarılarımızla renk katmaya devam edeceğiz. Amatör kulüplere destek olan halk eğitim müdürlüklerine kulübüm adına çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

ZORLUKLARLA MÜCADELE EDİYORUZ

Atakentspor Sportif Direktörü Cem Kaygusuz, "Samsun amatörüne Atakentspor olarak 12 yıldır renk katıyoruz. Her amatör spor kulübü gibi bizde tesis ve ekonomik anlamda zorluklar yaşıyoruz. Esnafımızın destekleri ile 300 sporcuya bütün yarışma kategorilerinde hizmet veriyoruz. Amacımız profesyonel liglerde mücadele edecek futbolcular yetiştirmeyi amaçlıyoruz. Genç ve idealist teknik ekibimizle bunu da başaracağımıza inanıyorum. Tarihimizde ilk kez altığımız U19 Elit Lig şampiyonluğunun bir başlangıç olduğunu düşünüyorum. İnşallah bundan sonra ki süreçte birçok şampiyonluklar yaşayacağız" diye konuştu.