Pandemi süreci nedeniyle ara verilen ilçe kongrelerini hızla gerçekleştiren AK Parti Samsun İl Başkanlığı bugün İl Yürütme ve Yönetim Kurulu toplantılarını gerçekleştirdi. 

7. Olağan Kongre sürecinde Atakum,İlkadım,Salıpazarı,Terme, Bafra, 19 Mayıs, Ayvacık,Çarşamba, Yakakent, Alaçam, Asarcık, Kavak, Vezirköprü, Ladik ve Tekkeköy ilçelerinde bu hafta sonu itibariyle kongrelerini tamamlayan AK Parti Samsun’da kongrelerin ardından ilk istişare toplantısı gerçekleştirildi. Tamamlanan ilçe kongrelerine ilişkin değerlendirmelerin görüşüldüğü toplantıda Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı ve İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir, Rize Milletvekili ve Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Muhammed Avcı, AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar ve İl Yürütme ve Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte teşkilat üyeleri katıldı.

İSTİŞARELERDE BULUNULDU

Samsun İl Başkanı Ersan Aksu sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "İl Yürütme ve Yönetim Kurulu toplantılarımızı gerçekleştirdik. Tamamladığımız ilçe kongrelerimizi değerlendirdik, pek çok konuda istişarelerde bulunduk. Rabbim sonuçlarını hayırlı eylesin." ifadelerini kullandı. 

İL KONGRELERİ EKİM'DE

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İl Kongrelerinin Ekim ayının sonunda başlatılmasını planladıklarını belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan," AK Parti'de ünvanlar değişebilir ama ülkeye, millete hizmet yarışı bitmez. Her bir arkadaşımız yarın kendisine farklı görevler tevdi edilebileceği bilinci ile AK Parti'ye, milletimizle gönül bağını eksiltmeden devam ettirmelidir. 83 milyon insanın her birinin gönlünü kazanmayı hedeflerken, kendi teşkilatlarımızda görev kalmış tek kişinin dahi çemberin dışında kalmasına rıza gösteremeyiz. Burada en büyük görev ilçe ve il başkanlarımıza düşüyor. İl kongrelerimizi de Ekim ayı ortasında başlatmayı düşünüyoruz. İnşallah her elimizde teşkilatımızla ve milletimizle kucaklaşacağız. Amacımız, önümüzdeki yıl yapacağımız büyük kongremize çok güçlü bir teşkilat yapısı ile girmektir" diye konuştu