Bursa’da alacak verecek meselesi yüzünden ortağını öldürdüğü iddia edilen sanık, 25 yıl 10 ay hapse mahkum edildi. 
  Geçen ağustos ayında meydana gelen olayda, 2 çocuk babası Göksel Albay (40), çıkan tartışmada ortağı İsmail K. (38) tarafından başından vurularak öldürüldü. Olayın ardından gözaltına alınan ve tutuklanan İsmail K. hakkında ‘kasten adam öldürmek’ suçundan müebbet hapis cezası talebiyle Bursa 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı.

  İlk duruşmadaki ifadelerini tekrarlayan İsmail K., “Göksel ile 2014 yılbaşından itibaren beraber iş yapmaya karar verdik. Araba ve meyve alıp satacaktık. Her iki iş için benim üzerimden şirket kuruldu ve ben 100 bin lira kredi çektim. 11. aydan sonra 300 bin liralık mal aldık. Karşılığında benim çekler verildi. Sonrasında malların düzgün pazarlanmadığını duydum. Kendisine sorduğumda, böyle bir şeyin olmadığını söyledi. Sonrasında bu olayla alakalı bir kişi bana ses kaydı attı. Kendisiyle konuştuğumda bana küfürlü konuştu. Borçlar benim üzerime kaldı. Ticari hayatım bitti. Adeta iflas ettim. Bir gün arkadaşlarla alkol aldık. Ben kahvenin önünden geçerken Göksel bana el işareti yaptı. Daha sonra ben eve gittim. Anneme, ‘beni çakallara yem ettiniz’ dedim. Kendime ait tabancayı alarak tekrar kahveye gittim. Göksel o sırada sağ elinde ne olduğunu göremediğim bir cisimle ayağa kalkmak ister gibi hareket yaptı. Bu sebeple ben de tabanca olduğunu düşündüm. Ardından tabancam ile 3 metre mesafeden 2-3 el ateş ettim. Birisi, ‘ne yaptın’ dedikten sonra, ‘hak ettiğini buldu’ dedim. Ertesi gün teslim oldum. Kendisi ile ortaklık sözleşmesi yapmadık. Nakit olarak da para koymadı. Yaklaşık 120 bin lira zarar ettik. Şu anda 400 bin lira borcum var. En azından borcun yarısı Göksel’e aittir” açıklamasını yaptı.
  Cumhuriyet savcısı, şahitlerin dinlenmesinin ardından verdiği mütalaada, sanığın müebbet hapsini istedi. Mahkeme heyeti, kısa bir aranın ardından sanığa ilk olarak müebbet, ardından da mahkeme sürecindeki iyi halinden dolayı indirim uygulayarak 25 yıl hapis cezası verdi. Ayrıca sanık, ruhsatsız silah bulundurma suçundan 10 ay hapis cezası aldı.