AK Parti Karabük Milletvekili adayı Sedat Namal, Eflani İlçesi’nde AK Parti Eflani teşkilatı ile bir araya geldi.
Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul, AK Parti Eflani İlçe Başkanı Muhammet Ersin Cebeci ve teşkilat kademesi tarafından karşılanan Sedat Namal, daha sonra ilçe teşkilatına geçti.
İlçe Başkanlığında teşkilat kademesinin de katıldığı toplantının açılışında konuşan, AK Parti Eflani İlçe Başkanı Muhammet Ersin Cebeci, ilçelerinin AK Parti’ye bu zamana kadar en yüksek oyunu çıkaran ilçe olduğunu söyledi.
Cebeci, “ Adayımız Sedat Namal, Eflani’nin, Karabük’ün, ülkemizin ve partimizin geleceğini inşa etmek adına güzel çalışmalar gerçekleştirecektir. Eflani ilçemiz, AK Parti’ye bu zamana kadar en yüksek desteği veren ilçedir.İnşallah bu dönemde üzerine koyarak ve katlayarak her anlamda adaylarımız Sedat Namal’a ve Osman Kahveci’ye devam edecektir. İnşallah tekrar İl’de en yüksek oyu alarak adaylarımıza Eflani olarak desteğimizi sürdüreceğiz. Tekrar adaylarımıza başarılar diliyoruz” dedi.
AK Parti Karabük Milletvekili Sedat Namal ise, teşkilatın ve iş hayatının içerisinden gelen bir kişi olduklarını belirterek, “ Yöremizi de çok iyi tanıyoruz. Ben Eflani ile ilgili nelerin yapılabileceğini aday adaylığımız sürecinden öncede TSO Başkanlığı yaparken de takip ettim. Belediye Başkanımız İbrahim Ertuğrul ile de yöre halkını ve esnaflarımızı konuşmuştuk. Bizim Eflani teşkilatımız, en huzurlu teşkilatlarımızdan birisidir. Gerek Belediye Başkanı ile teşkilatın uyumu gerekse Belediye ve İl Genel Meclisi üyelerinin arasındaki uyumu Karabük’te örnek gösterilebilecek bir güzelliktedir. Bu huzurun başarıya ulaşması noktasında da en ufak bir endişemiz yok; ama Eflani’de çok kıymetli Belediye Başkanımız üç dönemdir Belediye Başkanlığı’nı yürütüyor. Bu da demek oluyor ki Belediye Başkanımızın çalışmalarından halkımız memnun, Eflanimiz memnun; ama şunu söylemek istiyorum; Belediye hizmetleri yerelde size hizmet edilen unsurların bir araya getirilmesi, hükümetimizin de Eflani ilçemiz için yaptığı hizmetler ortadır. AK Parti iktidarımız döneminde Eflanimizin geldiği nokta da ortadır. Biz bu çalışmaların üzerine ne katabiliriz. Ben şahsım olarak icracı bir makamdan geldiğim için ticaretin içinden geldiğim için özelikle bundan sonraki süreçte Eflani’nin ticari yatırımlar noktasında hangi yönde gelişmesi ,işsizlik oranının en aza indirilmesi ve esnafımızın bu noktada da ticaret yaparak katma değeri yüksek alışveriş noktasında gelir elde ederek bir yere getirmemiz noktasında çalışmaları yapacağımı şimdiden de beyan ederim” dedi.
‘Milletvekilliğini ne makam için ne koltuk için ne rozet için ne de etiket için yapacağız’ diyen Namal, “ Birincisi biz hakka hizmet yolunun halktan geçtiğini bilen insanlarız. Duayı da bu şekilde alacağımızı biliyoruz. Hep beraber hem insanlarımızın duasını alacağız hem de şehrimize, yöremize hizmet edeceğiz. Eflanimiz ile ilgili İl Başkanımızın, TSO Başkanımızın da aralarında olduğu 8. TOBB’nin Başbakanımızın da katıldığı şurası vardı. Biz 7. Şurada Eflani’nin hayvansal ve tarımsal ürünlerde teşvik kapsamına alınmasını o kitapçığa koymuştuk. Şimdi TSO Başkanlığımız da siyasilerimiz elinden geleni yapmıştı; fakat bundan sonra vazife bizim üzerimize düştü. Bundan sonra biz üzerimize düşeni kademe kademe hep birlikte halledeceğiz. Ben tekraren aday adaylığı sürecinde bana vermiş olduğunuz destekten dolayı siz değerli Eflanili hemşehrilerime çok teşekkür ederim. Benim daha önceden de Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza bir sözüm vardı. İnşallah biz plakamızı yani 78’ i bu seçimde yüzde 78 ve üstü yaparak bu seçimden de güzel sonuçlar çıkaracağız” diye konuştu.