'Bu aşkın Kahramanı Sensin' kampanyasındaki forma satışlarıyla ilgili detayların paylaşıldığı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Her kesimden Samsunsporluya umut ve heyecan veren “Bu Aşkın Kahramanı Sensin” forma kampanyası 31 Mayıs 2017 itibarı ile sona ermiştir.

Fikir ve uygulama sahibi olarak Atakum Belediyesi’nin başı çektiği bu kampanyaya, Samsunspor Kulübü olarak da başından sonuna her türlü destek verilmiştir. Tanıtımı 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Dağıstanlı Spor Tesisini dolduran değerli taraftarlarımız ile birlikte yapılan, bu heyecana kulübümüz ortak olmuştur. Bu kampanyanın Samsunspor’a maddi manada bir katkı vermesi elbette beklenmiştir. Sonuna geldiğimizde hedeften uzakta kalındığı görülüyor olsa da burada önemli olan, taraftarlarımızın üzerlerinde gördüğümüz formalar ve bunun geliştirdiği aidiyettir.

Kampanyanın devam ettiği süre içerisinde www.samsunspor.org.tr adresinden satış rakamlarına ilişkin bilgi aktarmıştık. Satışına Samsunspor olarak önemli destek verdiğimiz kampanyanın sonuna geldiğimizde ise hem bazı yerel gazetelerde doğru olmayan haberlerin yer alması ve hem de kampanyanın sonlanması nedeni ile bir açıklamayı yapma gereği oluşmuştur.

Buna göre;

1- www.buaskinkahramanisensin.org internet sitesi Samsunspor Kulübü’ne ait değildir.

2- Forma üretim rakamı toplam 20.314 adettir.

3- Satışlar;

Samsunspor Kulübü Satışları: 13.770 Adet (701 adedi Kappa formadır.)

A101 Marketleri Satışı: 2.496 Adet

Atakum Belediyesi satışı: 3.064 Adet

Kulüp Stoklarındaki Forma Adedi:  984 Adet

TOPLAM: 20.314 Adet

Bu kampanyaya destek veren başta tüm taraftarlarımıza, hem kendileri ve hem de çalışanları için toplu alım yapan iş insanlarımıza, A101 zincirlerine ve üretici olarak önemli katkılarda bulunan Met’s Spor şirketine teşekkür ederiz."