Tarım Kredi Kooperatifleri Kütahya Bölge Birliği Müdürü İsmail Hakkı Bücük, bu yıl 7. düzenlenecek olan Kütahya Tarım Fuarı’nın bölge için önemli olduğunu söyledi.
Kütahya Tarım Fuarı için bir araya gelen Bücük ve Frig Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Varol istişarede bulundular. Görüşmede, fuarın daha geniş kitlelere ulaşması için yapılacak çalışmalar gözden geçirildi.
Tuncay Varol, "22-26 Nisan tarihleri arasında yapılacak olan Kütahya Tarım Fuarı için çalışmalar aralıksız devam ediyor. Bu yıl 7. Kez kapılarını açacak olan Tarım Fuarı’nda bölge üreticisinin aradığı yeni teknolojileri bulması için çaba sarf ediliyor. Bu yıl Tarım Fuarı’nın sosyal etkinlikler ile de ön plana çıkması gayreti var. 5 gün sürecek fuarda çeşitli yarışmalar ve etkinlikler gerçekleştirilecek. Şehir ekonomisi içinde önem taşıyan fuar ile ilgili alt yapı çalışmaları sürdürülüyor" dedi.
"ÜRETİCİMİZ İHTİYACI OLAN TÜM ÜRÜNLERİ BULABİLECEK"
Bölge Müdürü İsmail Hakkı Bücük, bu tarz organizasyonların büyük çalışmalar gerektiğine vurgu yaptı. Bücük, "Bizler Tarım Kredi olarak bu fuarda yerimizi alacağız ve gerekli katkıyı sağlayacağız. Bu fuar bu yıl 7. Kez kapılarını açıyor. Şehir için ve bölge üreticileri için oldukça önemli bir etkinlik. Kütahya’nın bu tarz vizyon projelerine ihtiyacı var. Üretici ihtiyacı olan tüm ürünleri ve teknolojiyi tek çatı altında bulabilecek. Fuarın kazasız belasız bol kazançlı geçmesini diliyorum. Tüm üreticilerimize hayırlı olsun" diye konuştu.
"KÜTAHYA TARIM FUARI, ARTIK BÖLGENİN FUARI OLMUŞTUR"
Fuarın her geçen yıl daha da büyüdüğünü söyleyen Frig Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Varol, "Artık fuarımız bölge fuarı olmuştur. Bizlerde bunun bilinci ile fuarımızın daha renkli geçmesine uğraşıyoruz. Bölge çiftçimiz bu fuarda hem istediği ürünleri bulmalı, hem de hoş zaman geçirmeli diye düşünüyoruz. Bu amaçla fuarımızın gelişmesine çalışıyoruz. Kütahya Tarım Fuarı aynı zamanda şehir ekonomisine de canlılık sağlıyor. Fuar süresince otellerimiz ve şehir esnafımız önemli kazanımlar sağlıyor" ifadelerini kullandı. (EFE)