2.Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da başkan Adil Gevrek ve yönetim kurulu üyeleri BEM-BİRSEN’i ziyaret etti.
BEM-BİRSEN Sendika Başkanı Hanifi Acar’ın karşıladığı Yeni Malatyaspor yönetimi, 6 Mart’ta düzenlenecek Yeni Malatyaspor’a Destek Gecesi’ne Malatyalıları davet etti.
Ziyarette konuşan Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, Yeni Malatyaspor’un Malatya’nın ortak değeri olduğunu belirterek, herkesin kulübe destek olması gerektiğini söyledi.
Şampiyonluk yolunda zorlu bir viraja girdiklerini kaydeden Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, “Yeni Malatyasporumuz çok önemli bir süreçten geçiyor. Bu süreçte herkesin takımının yanında olacağını umuyorum. 6 Mart’ta İstanbul’da düzenleyeceğimiz gecemize herkesi davet ediyorum” dedi.
Sözlerine vefat eden Malatyaspor’un eski futbolcu ve antrenörü Feridun Yıldız’ı anarak başlayan BEM-BİRSEN Sendika Başkanı Hanifi Acar, “Malatyasporumuzun başarıları bütün Malatya’yı sevindiriyor. Geçen hafta takımın antrenmanına da katıldım. Burada da belirttim. Malatyaspor Malatya’nın dışarıya açılan en güzel yüzü. Takımın başarılı olmasını sürekli arzu ediyoruz. Kulübümüz bu dönem çok sıkıntılı günler yaşadı. Verilen cezaları kabul etmediğimizi, tasvip etmediğimizi kamuoyu ile paylaşmak istiyorum. Tabi bu süreçten sonra herkesin Yeni Malatyaspor yanında olması lazım. Biz de her zaman takımımızın yanında olacağız” ifadelerini kullandı.