Sarıkamış Gençler Birliği Spor için dayanışma yemeği düzenlendi.

Kars Büyükler Amatör Ligi takımlarından Sarıkamış Gençler Birliği Spor yönetimi ve sporcuları dayanışma yemeğinde bir araya geldi.

Turizm Uygulama Otel’inde düzenlenen yemekte konuşan Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman; “Spor bizim için çok önemli. Sarıkamış Gençler Birliği Spor Kulübü bizler için çok önemli. Özellikle geçtiğimiz yıl genç takımlarımızın ciddi başarıları oldu. Sarıkamış’ın gençleri bizler için çok önemli. Bu yıl da genç takımımızda oynayan sporculardan önemli başarılar bekliyoruz” dedi.

Kaymakam Karaman’dan sonra söz alan Belediye Başkanı Göksal Toksoy, “Sarıkamış’ın geleceği için Sarıkamış Gençler Birliği Spor bizler için çok kıymetli. Bu sene bir şampiyonluk getireceklerini umuyorum. Sarıkamış Gençler Birliği Spora başarılar diliyorum. Hepinize geldiğiniz için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından yemeğe geçildi. Yemekte birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Yemeğe, Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Sarıkamış Tugay Komutanı Piyade Albay Bilgin Çetinbağ, Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy, Sarıkamış İlçe Emniyet Müdürü Kamber Ruhi Yıldırım, AK Parti İlçe Başkanı Serkant Aykul, İl ve Belediye Encümenleri ve Muhtarlar katıldı.