Turkcell, 10 günlük bayram tatilini yurtdışında geçirecekler için ’Tarifen Yurt Dışında Geçerli’ özelliğini uygulamaya koydu.

Turkcell açıklamasına göre, 66 ülkeyi kapsayan ’Tarifen Yurt Dışında Geçerli’ özelliği sayesinde Turkcell’liler, günlük ek ücret karşılığında telefonlarını aynen Türkiye’deymiş gibi kullanabilecek. Turkcell’in yeni nesil iletişim platformu BiP ile de sevdikleriyle doya doya bayramlaşacak Turkcell kullanıcıları, Piri ile de yurtdışında tur rehberini cebinde taşıyacak ve gezilerini daha keyifli hale getirecek.

Açıklamaya göre Turkcell müşterileri, 69 ülkede geçerli BiP Yurtdışı Kampanyası’yla, BiP içerisinde geçerli ücretsiz 1GB’yi kullanarak sevdikleriyle görüntülü haberleşip hasret giderebilecek, diledikleri gibi konuşup mesajlaşabilecek. Ayrıca, yurtdışındayken Turkcell müşteri hizmetlerini aramaları gerektiğinde ise bunu BiP üzerinden ücretsiz gerçekleştirebilecek.

Profesyonel tur rehberi

Turkcell’liler, Piri uygulaması sayesinde bayramı yurtdışında geçirirken profesyonel tur rehberini de cebinde taşıyacak. Seyahat yazarı ve tarihçi Saffet Emre Tonguç’un özgün içerikleri ile hazırlanan yurtdışı turları, Piri kullanıcılarına şehrin bilinmeyen hikâyelerini anlatacak. Kullanıcılar Piri’nin yurtdışı turlarıyla Avrupa’nın 4 gözde şehri Londra, Amsterdam, Paris ve Roma’yı kendi dillerinde anlatımlarla dinleyerek keşfedebilecek.