Ordu’nun Fatsa ilçesinde Anadolu İmam Hatip Lisesi, Kutlu Doğum Haftası’nı Fatsa Belediye Kültür Sarayı’nda düzenledikleri programla kutladı.
Kutlu doğum programına Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Eroğlu, Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, Fatsa Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Ahmet Çelik, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler, veliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden Murat Bayar’ın Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.
Anadolu İmam Hatip Lisesi Kutlu Doğum Programı, okul öğrencilerinden Zeliha Akar’ın “Senin Aşkından”, Semanur Kesin’in “Ey Yolcu” adlı şiirleri okuması, Sema Yeşilduman ve Sefe Gedik’in Hazreti Muhammed’in Veda Hutbesi’ni okuması, öğrencilerin ve Altınordu İlahi Grubu’nun seslendirdiği ezgi ve ilahiler ile devam etti.
Belediye Kültür Sarayı’nda Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin organize ettiği kutlu doğum programı, tiyatro gösterisi ve seyircilerin beğeniyle izlediği sema gösterisi ile sona erdi.