Türkiye Bayanlar Voleybol 2. Lig A Grubu’nda şampiyonluğunu geçtiğimiz hafta ilan eden Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, Seramiksan 3-2 yendi.
Türkiye Bayanlar Voleybol 2. Lig A Grubu’nda mücadele eden ve şampiyon olan Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, sezonun bitimine iki hafta kala Turgutlu ekibi Seramiksan’ı konuk etti. Salihli Belediyesi Kapalı Spor Salonunda oynanan maçta Yeşil-Beyazlılar, Seramiksan’ı 3-2 mağlup etmeyi başardı. İlk seti 25-20 ve 2. seti 25-15 alan Salihli Belediyespor, maçta 2-0 öne geçti. 3. seti 15-25 ve 4. seti 22-25 rakip Seramiksan alınca maça eşitlik geldi ve setlerde durum 2-2 oldu. Tea break setini şampiyon Salihli’nin sultanları 15-10 alarak salondan 3-2 galip ayrılan taraf oldu. Salihli’nin sultanları bu galibiyetle üst üste 19.galibiyetini alarak puanını 54’e yükseltti.
SALONDA ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI YAPILDI
Belediye Başkanı Zeki Kayda, Belediye Başkan Yardımcısı Yalım Şenkaya, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Taşcı ve 45.5 taraftarlar grubu ile salonu dolduran taraftarlar, maç sonu şampiyonluğu takım ile birlikte doyasıya kutladı. Sultanlar ve taraftarlar konfeti yağmuru altında şampiyonluğu kutlarken, takım Antrenörü Gül İlter’e Belediye Başkanı Zeki Kayda, çiçek takdim etti. Başkan Zeki Kayda, şampiyonluğunu ilan eden Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımını aldıkları galibiyetten dolayı tebrik ederek, play-off maçlarında başarılar diledi.
Yeşil-Beyazlı voleybolcular, ligin son maçında ise Antalya Büyükşehir Belediye karşısına çıkacak.