Muğla’nın Marmaris ilçesinde, 33 yaşındaki Azerbaycan vatandaşı Serkan Safarov, tekerlekli sandalye mahkumu 90 yaşındaki Sebahat Çelebi’yi dövüp, 6 bin liralık ziynet eşyasını çaldı.Yaşlı kadın Azeri gaspçının elinden şahsın cinsel organını sıkarak kurtuldu.

Edinilen bilgiye göre; tekerlekli sandalyesiyle Saman İskelesi’nde gezerken yorulan Sebahat Çelebi, kendisini evine götürmesi için Serkan Safarov’dan yardım istedi. Çıldır Mahallesi 142 Sokak’taki eve gelindiğinde şahıs, yaşlı kadından çay koymasını istedi. Eve giren adam çay demlemek yerine kadına saldırıp, darp etti. Sonra da eline geçirdiği havluyu ağzına tıkayıp, boğmaya çalıştı.

aşlı kadın tam bu esnada Safarov’un cinsel organını sıkarak kendisini bırakmasını sağladı. Ardından da, kendisini öldürmezse tüm altınlarını vereceğini ifade etti.

Teklifi kabul eden adam, toplam değeri 6 bin lira olan 4 bilezik, 2 kolye ve 1 yüzüğü alarak evden ayrıldı. Yaşlı kadının ihbarı üzerine harekete geçen Marmaris Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Sadarov’un Antalya’nın Demre ilçesinde olduğunu saptadı. Marmaris’ten Demre’ye giden özel ekip şüpheliyi bir arkadaşının evinde yakalandı. Gözaltına alındıktan sonra Marmaris’e getirilen zanlının ifade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi. Öte yandan Safarov’la birlikte çaldığı altınların da ele geçirilip yaşlı kadına teslim edildiği öğrenildi

Kaynak:Milliyet