Antalyaspor Teknik Sorumlusu Mustafa Ati Göksu, hedefe giden yolda 2 puan kaybettiklerini söyledi.
PTT 1. Lig’in 30. haftasında Antalyaspor, sahasında Boluspor ile 1-1 berabere kaldı. Mücadelenin ardından iki takımın da teknik adamları açıklamalarda bulundu.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Antalyaspor Teknik Sorumlusu Mustafa Ati Göksu, hedefe giderken beklenmedik bir sonuç aldıklarını söyledi. Maça erken golle başladıklarını aktaran Göksu, “Daha iyi oynayıp goller bulmayı düşünüyorduk. Ama olmadı. Acemice bir hatadan gol yedik. Üç oyuncunun içeri girip topu kaybetmesi ve gol yemememiz acemiceydi. 4 maçımız var, bunları kazanıp yolumuza devam edeceğiz. Kazanmak zorunda olduğunuz maçta stresli oluyoruz. Diğer takım kazansa da olur kazanmasa da olur psikolojisi ile çıkıyor. 2 puan gitti. Son dört maçı eksiksiz kapatıp hedefimize ulaşırız diye düşünüyoruz” diye konuştu.
BOLUSPOR CEPHESİ
Boluspor Teknik Sorumlusu Reha Kemal Erginer ise iç sahada aldıkları 3 puanın moraliyle Antalya’ya geldiklerini belirterek, kalan haftaların hepsinde galibiyet için oynayacaklarını kaydetti. Kendilerine yakışmayan 3-4 hafta geçirdiklerini hatırlatan Erginer, “O süreci geçen haftaki galibiyetle atlattık. Bizim için ligi nerede bitirdiğimiz önemli. Son maçı da galibiyet iştahıyla oynayacağız. Önümüzdeki maçlara bakıyoruz. Ligi ne kadar yukarıda olursa orada bitirmek istiyoruz” diye konuştu.
Beraberliğin iyi sonuç gibi göründüğünü ama galibiyeti kaçıran taraf olduklarını kaydeden Erginer, “Hem topa sahip olma hem gol pozisyonunda üstün taraftık. 3 puanı alacak pozisyonlarını yakaladık. Final paslarını yapamadık. Ama bizim için 1 puan iyi, kötü puan değildir. Buradan aldığımız önümüzdeki Elazığ maçına galibiyet parolasıyla hazırlanacağız” dedi.