Samsunspor'da uzun zamandır emin adımların atıldığı transfer çalışmasında Abdulkerim ile 1 yıl, Oğuz ile 2 yıllık sözleşme imzalandı.

İMZALAR ATILDI
Kırmızı-Beyazlı camianın merakla beklediği ve transfer haberleriyle büyük heyecan yaşatan Abdulkerim Bardakçı ve Oğuz Gürbulak, Nuri Asan Tesisleri'nde yapılan törenle kendilerini Kırmızı-Beyazlı renklere bağlayan imzayı attı. Yönetimin planında olduğu gibi kamp öncesi belirlenen isimlere imzalar attırıldı. Gürbulak ve Bardakçı'nın, kamp öncesi Samsunspor'un antrenmanlarına katılacakları belirtildi. 

'SAMSUNSPOR BÜYÜK CAMİA'
Büyük bir camianın içinde olmaktan memnun olduğunu söyleyen Oğuz Gürbulak, "Öncelikle ne kadar büyük bir camiaya geldiğimin farkındayım. İnşallah Samsunspor'un başarısı için ter dökeceğim ve hep birlikte bu işi başarıp, Samsunsporu hak ettiği yerlere taşırız. Takıma katkı vermek için elimden geleni yapacağım" dedi.

'BU SENE SÜPER LİG'E'
Tekrardan Samsun'da ve Samsunspor'da olmaktan duyduğu mutluluğu ifade eden Abdülkerim Bardakçı,"Samsun benim çok sevdiğim bir şehir. Samsunspor da sevdiğim bir takım. Geçen sene geldiğimde hedefler farklıydı. Takımı kümede tutmaya gelmiştik. İnşallah bu sene tam tersine dönecek. Takımı şampiyon yapıp, kaç yıldır hak ettiği yere, Süper Lig'e çıkartacağız" diye konuştu.

Haber: Onur EROL