Diyarbakır 8. Ana Jet Üst Komutanlığı’nda uzun süredir görev yapan hava Astsubay Başçavuş Murat Bayrakçı (40), bugün sabah saatlerinde, kaldığı askeri lojmandaki dairesinde iddiaya göre beylik tabancası ile başına bir el ateş etti. Durumun bildirilmesi ile gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde, evli ve 2 çocuk babası Murat Bayrakçı’nın hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerinde askeri savcının incelenmesinin ardından Başçavuş Murat Bayrakçı’nın cesedi otopsi için Diyarbakır Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.
Öte yandan, Bayrakçı’nın İzmir’in Tire ilçesindeki baba ocağına da ateş düştü. Askeri yetkililerin verdiği haber sonrası Murat Bayrakçı’nın yakınları şok yaşadı.



SON PAYLAŞIMI ’ELVEDA’ OLMUŞ

Astsubay Murat Bayrakçı’nın intihar etmeden hemen önce sosyal paylaşım sitesinde paylaştığı not dikkat çekti. Murat Bayrakçı’nın ’Ben yoruldum hayat’ şarkısını paylaştıktan sonra, ’’Sevgili ailem, eşim, çocuklarım ve dostlarım. Sizleri çok sevdim. Hakkınızı helal edin. Bu dünyada var olmak için iyi olmak yetmiyor. Çok çabaladım ama olmadı. Elveda’’ notunu yazdığı görüldü. Çevresinde çok sevilen Astsubay Murat Bayrakçı’nın ölüm haberi sevenlerini üzdü. Bayrakçı’nın cenazesinin yapılacak otopsi sonrası yarın memleketi Tire’de defnedileceği öğrenildi. Astsubayın intihar nedeni belirlenemezken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.