Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, İzmir eğitim camiasına katıldı.

Eğitim camiasının saygın isimlerinden Anadolu Üniversitesi eski Rektörü ve halen Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı olan Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, İzmir Kent Koleji Yönetim Kurulu üyesi olarak Kent ailesine katıldı.

Büyükerşen’in yönetime katılmasının kendileri için büyük gurur olduğunu dile getiren Kent Kolejleri Kurucusu Hızır Murtezaoğlu, “Prof. Dr. Büyükerşen’in okulumuz yönetimine katılması bizim için büyük bir onurdur. Engin bilgisi ile hem İzmir eğitimine hem de okulumuzun eğitimine büyük katkı sağlayacağından şüphemiz yok” dedi.

Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’in de katıldığı, kurucu Murtezaoğlu başkanlığında toplanan ve Kent Koleji eğitimcilerinin yer aldığı yönetim kurulu toplantısı geçtiğimiz gün gerçekleşti. Akademik kurul oturumlarında geliştirilen yeni programların uygulanmasına Büyükerşen’den de büyük destek geldi. Programların uygulama takip ve denetimi ile kampüsler arası koordinasyonunu ise Kent Eğitim Koordinatörlüğüne atanan tecrübeli öğretmen Mehmet Ali Atakan yürütecek.