15 Temmuz hain darbe girişiminin hafızalardan silinmemesi için Türk milletinin destansı direnişini konu alan ve İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından çekilen fotoğrafların yer aldığı serginin Antalya’daki üçüncü noktası SGK Antalya İl Müdürlüğü oldu.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Beraberlik Günü anısına açılan sergiye, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Uluslararası İşgücü Genel Müdürü Sadetttin Akyıl, SGK Antalya İl Müdürü Nejat Deniz, İHA Antalya Haber Müdürü Sabri Çağlar, SGK personeli ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Serginin açılışında konuşan Deniz, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Beraberlik Günü kapsamında, SGK’da anlamlı bir sergiye ev sahibi yaptıklarını kaydetti.

Vatan ve millet sevgisiyle büyüyen bir ecdadın torunları olduklarını belirten Nejat Deniz, "15 Temmuz kanlı darbe teşebbüsünde yapılan mücadele ise milletimizin asırlar öncesinden, bağımsızlık uğruna verdiği mücadelenin aynısıdır. 15 Temmuz’da vatan, demokrasi ve bağımsızlık uğruna mücadele veren kahraman insanlarımızın asırlar öncesinde olduğu gibi yine aynı kararlılıkla, yaşadığı toprakları ve şanlı tarihini korumayı istikbalinin yegane unsuru olduğunu tüm dünyaya haykırdı. Milletin silahını millete doğrultanlar, demokrasimize darbe indirmek isteyenler, aydınlık geleceğimizi yok etmeye azmedenlere, sokaklarımızı dolduran kahraman milletimizin verdiği fedakar mücadeleyle başarısızlığa uğratılmıştır. Bizler şehitlerimizin emanetleri olan bu topraklarda aynı kararlılıkla vatan sevdası ile güzel Türkiye’mizin aydınlık geleceği için mücadele etmeye devam edeceğiz" dedi.

15 Temmuz’un bir demokrasi zaferi olduğunu işaret eden Nejat Deniz, "Tek yürek olan milletimiz, Türkiye’nin gücünü geleceğe ulaştıracaktır. Kalkışmada şehit olanla Allah’tan rahmet gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. İhlas Haber Ajansı’nın(İHA) katkılarıyla 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Beraberlik anısına açılan sergiye katılan herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Konuşmanın ardından serginin açılış kurdelesi kesildi ve ziyarete açıldı. Sergi 17 Temmuz tarihine kadar ziyaret edilebilecek.