Pursaklar Belediyesi ramazan etkinlikleri kapsamında Şehit Salim Akgül Parkı’nda sahne alan akrobatlar, gösterileriyle nefesleri kesti.
Pursaklar’da nefes kesen akrobasi gösterileri büyük ilgi gördü. Her akşam yoğun katılımlarla gerçekleşen etkinliklerde renkli görüntüler ortaya çıktı. Ramazan akşamlarına büyük ilgi gösteren Pursaklar halkı dün gece akrobasi gösterileri ile keyifli anlar yaşadı. Ateşbaz gösterisi, çember yürüyüşü ve merdiven dengesi ile izleyenleri heyecanlandıran akrobatlar büyük alkış topladı. Yaptıkları estetik hareketlerle heyecan dolu anlar yaşatan oyuncular, uzun süre sahnede yeteneklerini sergiledi. İzleyicilerle sahneyi paylaşan akrobatlar, yaptıkları hareketlerle onları da bu heyecana ortak etti. Gece geç saatlere kadar devam eden gösteriler izleyenlerini beğenisini kazandı.
Şehit Salim Akgül Parkı’nda çocuklar için oluşturulan oyun alanları ise miniklerin eğlence dünyasını oluşturdu. Trambolinler, oyuncak arabalar, fayton turları, deve safarileri ile çocuklar doyasıya eğlendi.