1-7 Mart tarihleri arasında Muhasebeciler Haftasını kutlayan Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Nazilli Şube Temsilciliği Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret etti.
Başkan Alıcık’ın makamında ziyaret eden SMMM Nazilli Şube Temsilcisi Feray Dinç, Ömer Bilgiç, Hakkı Onur, Şerafettin Ayfer, Tülay Ayas, Serdal Ertürk ve Ayşe Bulut Karahalil, Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Nazilli Şube Temsilciliği hakkında Başkan Alıcık’ı bilgilendirdiler. 1-7 Mart tarihleri arasında kutladıkları Muhasebeciler Haftasındaki etkinlik ve çalışmaları hakkında da bilgiler aktaran SMMM Nazilli Şube Temsilcisi Feray Dinç Muhasebe, ticari ve ekonomik yaşamın gözü, kulağı ve toplumun kalkınmasındaki öz değerlerden biri olduğunu belirterek “Düzenli ve adaletli bir vergi sistemi ancak, tüm işlemlerin kayıt altına alınabilmesi ve kayıt dışı ekonominin ortadan kaldırılması ile mümkündür. Bunu gerçekleştirmede en önemli güç de mali müşavirler, muhasebecilerdir. Mesuliyet bakımından en ağır ve en hassaslarından olan muhasebecilik, ülkemiz vergi sisteminde özel bir yer tutmakta olup, vergi gelirlerinin artmasında ve düzenli toplanmasında da önemli katkı sağlamaktadır” dedi.
Ziyarete gelen SMMM Nazilli Şube Temsilcilerinin Muhasebeciler Haftasını kutlayan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık “Toplumun bilinç ve toplumsal dayanışma açısından çağdaşlaşmasına büyük katkı sağlayan muhasebecilik sektörü, vatandaşlarımızın ve devletimizin ekonomik açıdan müreffeh hale gelmesi için mühim ve etkin rol oynamaktadır. Böylesi önemli bir görevi yerine getiren muhasebeciler ve mali müşavirler başta olmak üzere bu sektör çalışanları zorlu bir iş yaşamıyla karşı karşıyadır. Önceleri önemsenmeyen bu meslek, Serbest Muhasebeci Mali Müşavir, Yeminli Mali Müşavir unvanları ile toplum içerisinde en saygın yerlere kavuşmuştur. Bu duygu ve düşüncelerle tüm muhasebecilerimize, hayat boyu sağlık mutluluk ve başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.